Brandnetel, paardenbloem, zevenblad en dovenetel. Een kleine greep uit het enorme assortiment wat de natuur ons te bieden heeft. Buiten in het groen is veel eetbaars te vinden. Drie jaar geleden ben ik in contact gekomen met Ella Halma. Via Groei & Bloei had ik me opgegeven voor een Wildpluk vanuit haar huis. Zo leerde ik anders kijken naar de natuur en naar de berm. Met alle plannen rondom Erf Janz ben ik Ella gaan opzoeken en zijn wij een samenwerking aangegaan. met haar vakkundigheid en enthousiasme is zij echt een toevoeging op het erf. Ons enthousiasme heeft ons doen besluiten om de Wildpluk naar Erf Janz te halen.

Tijdens deze Wildpluk Workshop onder leiding van Ella, leer je welke en hoe je de planten in de keuken kunt gebruiken.

Hierbij vertelt zij ook welke belangrijke voedingsstoffen ze bevatten. Na deze Wildpluk wandeling is er in de buitenlucht een lunch met gerechten waarin wilde planten zijn verwerkt. Deze afsluiting maakt het zo leuk omdat je meteen kan proeven wat je hebt geleerd.

Wil je weten wie Ella Halma is?
www.halmanatuurgeneeskunde.nl

De wildpluk workshop met lunch gaat door met minimaal 6 deelnemers, en maximaal 12 deelnemers. Opgeven of afmelden kan individueel elke dinsdag voor de desbetreffende zaterdag via onderstaand contactformulier. Bij een groepsarrangement vanaf 6 deelnemers is de prijs € 42,50 per persoon.

Wildpluk workshop met lunch
In de maanden mei, juni, juli, augustus en september. Tijd: 10.30 – 14.00 uur.
Met ontvangst koffie/thee, wildplukwandeling en lunch.
€ 45,00 per persoon

Actuele data’s 2023

20 Mei = Vol

10 Juni = Vol

1 juli = Vol

15 juli = niet beschikbaar

Geef je nu op!

Privacyverklaring

14 + 2 =